top of page

Mikky's Magie✨

Ontdek de wereld van Mikky, het jonge paarse leeuwtje met grote dromen en een nog groter hart! Op deze pagina vind je allerlei dingen waar Mikky zich in zijn vrije tijd mee bezighoudt. Denk aan: leuke dansjes, knutselwerken, spelletjes en meer. Ook kun je Mikky een berichtje sturen. Misschien stuurt hij jou wel wat terug!

Knutselen met Mikky

ledereen weet dat ik gek ben op buitenspelen, maar ik houd helemaal niet van de regen. Helaas regent het nu veel dus dat betekend dat ik wat minder buiten kan spelen. Gelukkig zijn er ook super veel spelletjes die je binnen kunt doen die super leuk zijn. Gisteren ben ik nog binnen gaan elastieken met mijn vriendjes, hebben jullie dat wel eens gespeeld? Het is heel makkelijk, ik zal het hieronder uitleggen. Binnenkort zal ik nog veel meer spelletjes ideeën met jullie delen!

elastieken.jpeg

Elastieken

Hoe speel je het?

Voor elastieken heb je maar 4 dingen nodig. Namelijk:

- Allereerst een elastiek;

- Minimaal 2 vriendjes;

- Een goed opgewarmde stem;

- en warme spring knieën!

 

Het elastiek doe je aan de ene kant op om de enkels van vriendje 1, en aan de andere kant op de enkels van vriendje 2. Je spant het elastiek dus tussen je vriendjes in. Dan ga jij er tussen in staan. Je kunt in, op, buiten en naast het elastiek springen en hier zing je verschillende liedjes bij die vertellen wat je allemaal kunt doen.

bottom of page